Топ-3 помилки, якими можна зіпсувати молочний коктейль

> Еда
Читать: 3 мин
коктейль,

©bhofack2/iStock

Молочний коктейль — один з улюблених напоїв всіх дітей і дорослих. Багато людей люблять готувати його вдома, але деякі неточності в рецептурі можуть знизити користь коктейлю або зовсім зіпсувати його. Ми розповімо вам про найпоширеніші помилки, яких не варто допускати в приготуванні молочного коктейлю.

Додавання великої кількості цукру

Багато людей нехтують виміром інгредієнтів, перш ніж кидати їх в блендер і додають в коктейлі занадто багато цукру, що помітно знижує корисні властивості цього напою. Крім того, деякі просто не замислюються про те, скільки цукру вже міститься в багатьох інгредієнтах, таких як мигдальне молоко, тому ми радимо вибирати тільки натуральні складові для своїх молочних коктейлів і використовувати мірні чаші або ложки, щоб не переборщити з цукром.

©bhofack2/iStock

Дефіцит білка

Більшість покупних молочних коктейлів містять в собі велику кількість цукру, вуглеводів і зайвих калорій. Приготування цього напою в домашніх умовах дозволяє вам контролювати всі інгредієнти, включаючи білок, який є одним з найважливіших в рецепті, особливо, якщо ви хочете замінити коктейлем прийом їжі. Додайте в одну порцію напою 20-25 грам протеїну, щоб підвищити його корисні властивості і поживність.

©Acharaporn Kamornboonyarush

Додавання неякісного білка

На жаль, не весь білок, який продається в магазинах є якісним. У багатьох випадках він може містити в собі зайві складові, які спростовують його користь. Уважно читайте склад на упаковці, а також слідкуйте за тим, щоб білок, який ви купуєте, включав в себе менше 5 грамів цукру на порцію.

©Rimma_Bondarenko/iStock

Уникайте вищезазначених помилок при приготуванні молочного коктейлю, щоб зберегти його приємний смак і корисні властивості.

3686
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.