5 рецептів обідів, які містять до 5 інгредієнтів

> Еда
Читать: 5 мин

© Pexels

Всі ми не любимо довго стояти біля плити і часто не встигаємо приготувати їжу, щоб взяти її з собою на роботу. Замість цього ми заходимо в найближчий ресторан і викидаємо гроші на готовий обід. Проте, вихід є. Ми зібрали для вас 5 простих рецептів обідів, які містять до 5 інгредієнтів. Їх приготування займе не більше, ніж півгодини.

Смажена курка, маринована в йогурті

Складові:

Спосіб приготування:

Наріжте курку на дрібні шматочки. Маринуйте з йогуртом і спеціями протягом 30 хвилин в холодильнику. Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні, підсмажте курку до готовності. Додайте томатне пюре і кокосове молоко на сковорідку з куркою і тушкуйте близько 15 хвилин. Приправте сіллю. Дайте постояти деякий час, подавайте з рисом з кінзою.

Овочева фріттата

Складові:

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 ° С. У миску збийте яйця і сіль, потім додайте нарізані овочі, цибулю і половину сиру чеддер, збийте до однорідної маси. Влийте омлет в сковорідку і посипте сиром чеддер зверху. Випікайте 15 хвилин, потім дістаньте з духовки і дайте страві охолонути 5 хвилин, потім наріжте і подавайте до столу.

Креветки з помідорами і спаржею

Складові:

Спосіб приготування:

У середню миску помістіть креветки з 1 столовою ложкою оливкової олії, солі і перцю. На лист для випікання покладіть спаржу і помідори черрі, залишаючи місце по центру для креветок. Додайте 2 столові ложки оливкової олії, солі і перцю. Запікайте в духовці протягом 10 хвилин. Після цього підсмажте креветки на сковорідці протягом 10 хвилин. Подавайте зі спаржею і помідорами.

Мексиканський суп

Складові:

Начинка: подрібнений сир, свіжа кінза, сметана і т.д.

Спосіб приготування:

У сковороді на середньому вогні підсмажте м’ясо до рум’яної скоринки. Приправте м’ясо сіллю, перцем і кмином. Додайте хоміні і перемішайте, тушкуйте 10 хвилин. Посипте сиром, додайте свіжий сік лайма, кінзу і сметану.

Паста з ковбасками

Складові:

Спосіб приготування:

Зваріть макарони відповідно до інструкцій, зазначених на упаковці. Тим часом, у великій сковороді на середньому вогні підсмажте ковбаски з половиною столової ложки оливкової олії, перевертаючи кожні кілька хвилин. Зніміть ковбаски з вогню, поріжте і відкладіть. Потім додайте половину столової ложки оливкової олії на сковороду і викладіть шпинат. Тушкуйте протягом 5 хвилин. Об’єднайте всі готові інгредієнти, додавши сир пармезан. Подавайте до столу.

Спробуйте приготувати ці прості страви на своїй кухні, щоб переконатися наскільки це швидко і смачно.