Кольорова крейда для волосся — фарбуймося!

> Краса
Читать: 3 мин

Зважитися на фарбування волосся доволі складно, але є чудова альтернатива — кольорова крейда для волосся! З її допомогою можна змінювати стиль тимчасово і без будь-якої шкоди. Носити її можна 1-2 дні, змивається дуже просто.

крейда для волосся
Фото: emax.co.nz

Кольорова крейда придатна для застосування навіть на темному волоссі. Аби нанести її, можна набризкати волосся сухим шампунем або намастити пасма спершу білою крейдою й вже потім розфарбувати кольоровою.

кольорова крейда для волосся
Фото: Pinterest

Крейда також підходить тим, у кого волосся вже пофарбоване, наприклад, в блонд. Та тут треба бути уважними, бо фарбоване волосся більш пористе, отже крейда може не вимитись з першого разу.

Покрокова інструкція з нанесення кольорової крейди:

  1. Вимити волосся, нанести зволожуючий бальзам. Ретельно висушитися
  2. Розчесатися, аби не було вузликів
  3. Одягнути футболку чи сукню, яку не шкода, або спеціальний перукарський пеньюар
  4. Застелити підлогу стареньким простирадлом або ганчіркою
  5. Визначитися, яким має бути фінальний результат. Краще продумати все наперед!
  6. Розфарбувати пасма. Можна заплести легкі кіски, нанести крейду і розпустити їх — виглядатиме природніше. Краще бути у латексних рукавичках.
  7. Зафіксувати отриманий результат можна лаком для волосся.
  8. Вкласти зачіску, як хочеться і як подобається.

Якщо хочете залишити волосся пофарбованим на наступний день, покладіть на подушку рушничка або вдягніть додаткову наволочку.

Змивається крейда звичайним миттям голови. Треба буде ретельно виполіскувати волосся, а потім радимо нанести зволожуючий бальзам. Справа в тому, що крейда може висушити волосся, отже зволоження вкрай необхідне.

Ще одна корисна порада: краще не використовувати крейду для волосся у дощовий день. Якщо волосся намокне, колір може перейти на одяг і забруднити його.

Крейда для волосся підходить навіть для дітей. І — можливо ви не повірите — деякі люди навіть фарбують домашніх улюбленців!

кольоровий котик
Фото: brienneoftarth.tumblr.com

З кольоровою крейдою можна змінювати свій стиль під настрій або подію хоч кожного дня!

кольорова крейда для волосся
Фото: unsplash.com/@alicemoore

Якщо у вас є сумніви, що ви зробите все правильно, можна звернутися до салону краси, де вам допоможе професійний майстер. В будь-якому разі, якщо “щось пішло не так”, це дуже легко виправити!

 

 

3777
5/5
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.