Як правильно засмагати

> Краса
Читать: 3 мин

Майже кожна дівчина мріє про ідеальну, гарну засмагу. Для досягнення миттєвого результату жінки використовують спеціальні косметичні засоби і відвідують салони краси, та більшість з нас довіряє засмагу Сонцю, і, на жаль, не замислюється про можливі негативні наслідки. Ми підготували поради, які допоможуть вберегти вашу шкіру від передчасного старіння та подарують бажану засмагу:

1. Головне правило — це правильно обраний сонцезахисний крем. При виборі звертайте увагу на сонцезахисний фактор (spf). Хочете уникнути опіків — крем із значенням spf 50 ваш союзник.

2. Сонцезахисні засоби необхідно наносити за 25 хвилин до виходу на сонце. А після використовувати крем кожні 2 години, або після кожного купання, оновлюючи захисний шар.

як правильно засмагати

3. Щоб уникнути сонячних опіків, у перший день дозволено засмагати 10-15 хвилин до обіду і 15-20 хвилин після нього, з кожним наступним днем додавайте до цього часу 10 хвилин. Пам’ятайте, що виробництво меланіну закінчується через 2-3 години після виходу на сонце. Перебування під його променями тільки збільшить ризики пошкодження шкіри. В даному випадку, більше не означає краще.

4. Рекомендований час для засмаги — 3 8:00 до 11:00, а потім з 16:00.

5. Шкіра на обличчі набагато чутливіша, використовуйте для носа та губ спеціальні засоби, призначені саме для обличчя.

6. Зволожуйте губи щогодини гігієнічною помадою з оліями, запобігаючи лущення і утворення тріщин.

7. Пийте багато води кімнатної температури або тонізуючого зеленого чаю. Нестача рідини в організмі робить його більш сприятливим до променів.

літній відпочинок

8. Відмовтеся від використання косметичних засобів, які містять спирт: лосьйонів, одеколонів, дезодорантів.

9. Витиратися насухо після виходу з води — обов’язково. Інакше краплі води, що залишилися на тілі, будуть виконувати функцію лупи.

10. Перед тим, як відправитися засмагати, приймайте душ без засобів для миття тіла. Вони знежирюють шкіру та роблять її беззахисною.

11. У тіні тіло загоряє на 65 відсотків. Уникайте сонця, так шкіра зазнає меншого стресу.

білий пісок

12. Після засмаги регулярно і ретельно зволожуйте шкіру, але при цьому, на деякий час, доведеться залишити в спокої скраби і активний масаж.

13. Знайте міру, не дуже захоплюйтеся сонячними ваннами та дотримуйтесь цих порад 😉

 

 

3698
5/5
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.