5 рецептів обідів, які містять до 5 інгредієнтів

> Еда
Читать: 5 мин

© Pexels

Всі ми не любимо довго стояти біля плити і часто не встигаємо приготувати їжу, щоб взяти її з собою на роботу. Замість цього ми заходимо в найближчий ресторан і викидаємо гроші на готовий обід. Проте, вихід є. Ми зібрали для вас 5 простих рецептів обідів, які містять до 5 інгредієнтів. Їх приготування займе не більше, ніж півгодини.

Смажена курка, маринована в йогурті

Складові:

  • 500 гр курячого філе
  • 1/2 чашки натурального йогурту
  • 1/2 чашки томатного пюре
  • 100 мл кокосового молока
  • рис і кінза для гарніру

Спосіб приготування:

Наріжте курку на дрібні шматочки. Маринуйте з йогуртом і спеціями протягом 30 хвилин в холодильнику. Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні, підсмажте курку до готовності. Додайте томатне пюре і кокосове молоко на сковорідку з куркою і тушкуйте близько 15 хвилин. Приправте сіллю. Дайте постояти деякий час, подавайте з рисом з кінзою.

Овочева фріттата

Складові:

  • 4 великих яйця
  • ½ чайної ложки солі
  • 1 середній помідор
  • ½ зеленого перцю
  • ½ чашки сиру чеддер

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 ° С. У миску збийте яйця і сіль, потім додайте нарізані овочі, цибулю і половину сиру чеддер, збийте до однорідної маси. Влийте омлет в сковорідку і посипте сиром чеддер зверху. Випікайте 15 хвилин, потім дістаньте з духовки і дайте страві охолонути 5 хвилин, потім наріжте і подавайте до столу.

Креветки з помідорами і спаржею

Складові:

  • 450 г великих креветок
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • сіль і чорний перець
  • 4 чашки спаржі
  • 3 чашки помідорів чері

Спосіб приготування:

У середню миску помістіть креветки з 1 столовою ложкою оливкової олії, солі і перцю. На лист для випікання покладіть спаржу і помідори черрі, залишаючи місце по центру для креветок. Додайте 2 столові ложки оливкової олії, солі і перцю. Запікайте в духовці протягом 10 хвилин. Після цього підсмажте креветки на сковорідці протягом 10 хвилин. Подавайте зі спаржею і помідорами.

Мексиканський суп

Складові:

  • 500 гр нарізаної яловичини
  • 2 столові ложки кмину
  • 3 помідори
  • сіль перець
  • 3 упаковки хоміні

Начинка: подрібнений сир, свіжа кінза, сметана і т.д.

Спосіб приготування:

У сковороді на середньому вогні підсмажте м’ясо до рум’яної скоринки. Приправте м’ясо сіллю, перцем і кмином. Додайте хоміні і перемішайте, тушкуйте 10 хвилин. Посипте сиром, додайте свіжий сік лайма, кінзу і сметану.

Паста з ковбасками

Складові:

  • 250 гр будь-яких макаронних виробів
  • 4 ковбаски з індички
  • 1 пучок шпинату
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 чашка тертого сиру пармезан

Спосіб приготування:

Зваріть макарони відповідно до інструкцій, зазначених на упаковці. Тим часом, у великій сковороді на середньому вогні підсмажте ковбаски з половиною столової ложки оливкової олії, перевертаючи кожні кілька хвилин. Зніміть ковбаски з вогню, поріжте і відкладіть. Потім додайте половину столової ложки оливкової олії на сковороду і викладіть шпинат. Тушкуйте протягом 5 хвилин. Об’єднайте всі готові інгредієнти, додавши сир пармезан. Подавайте до столу.

Картинки по запросу Pasta

Спробуйте приготувати ці прості страви на своїй кухні, щоб переконатися наскільки це швидко і смачно.

2817
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.