5 рецептів легкого курячого маринаду

> Еда
Читать: 3 мин

© Chan Walrus/Pexels

Ці 5 простих рецептів курячих маринадів легко приготувати. Їх можна тримати у морозильній камері і ви можете не перейматися за їх смакові якості! Маринади ідеально підходять, наприклад, для страв на грилі, салатів та закусок. Також маринади стануть у нагоді під час смаження, варіння або приготування у сотейнику.

© Chan Walrus/Pexels

Маринад «Теріякі»

Інгредієнти:

© Pixabay/Pexels

Маринад «Енчілада»

Інгредієнти:

© Steyn Viljoen/Pexels

Маринад «Тандурі»

Інгредієнти:

© Snapwire/Pexels

Медово-гірчичний маринад

Інгредієнти:

© Pixabay/Pexels

Маринад «Песто»

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Змішати інгредієнти (для кожного маринаду окремо) в невеликій мисці, доки вони не поєднаються і консистенція не стане однорідною. Помазати курку і покласти її у пакет для морозильної камери, потрясти, поки маринад повністю не вкриє все м’ясо. Витиснути повітря з пакету. (120 мл маринаду на 500 г курки).

Заморозити пакети з курятиною від 30 хвилин до 1 дня. Можна готувати на наступний день або ж заморозити на термін до 3 місяців. Коли ви захочете приготувати курку, вийміть її з морозилки і покладіть на добу у холодильник. Після цього вийміть курку з маринаду, обтрусіть та готуйте будь-яким улюбленим способом.