5 рецептів легкого курячого маринаду

> Еда
Читать: 3 мин

© Chan Walrus/Pexels

Ці 5 простих рецептів курячих маринадів легко приготувати. Їх можна тримати у морозильній камері і ви можете не перейматися за їх смакові якості! Маринади ідеально підходять, наприклад, для страв на грилі, салатів та закусок. Також маринади стануть у нагоді під час смаження, варіння або приготування у сотейнику.

© Chan Walrus/Pexels

Маринад «Теріякі»

Інгредієнти:

  • 75 мл соєвого соусу (або тамарі)
  • 75 мл рисового винного оцту
  • 2 ст.л. меду
  • 3 ст.л. арахісового масла (або оливкової олії)
  • 1 ч.л. кунжутної олії
  • 1/2 ч.л. часникового порошку
  • 1/2 ч.л. молотого імбиру
© Pixabay/Pexels

Маринад «Енчілада»

Інгредієнти:

  • 200 мл овочевого або курячого бульйону
  • 2 ст.л. приправ «енчілада»
  • 2 ст.л. олії авокадо (або оливкової олії)
© Steyn Viljoen/Pexels

Маринад «Тандурі»

Інгредієнти:

  • 185 мл кокосового молока
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. приправи тандурі
© Snapwire/Pexels

Медово-гірчичний маринад

Інгредієнти:

  • 60 мл яблучного оцту
  • 60 мл діжонської гірчиці
  • 60 мл меду
  • 60 мл оливкової олії
© Pixabay/Pexels

Маринад «Песто»

Інгредієнти:

  • 1 порція песто

Спосіб приготування:

Змішати інгредієнти (для кожного маринаду окремо) в невеликій мисці, доки вони не поєднаються і консистенція не стане однорідною. Помазати курку і покласти її у пакет для морозильної камери, потрясти, поки маринад повністю не вкриє все м’ясо. Витиснути повітря з пакету. (120 мл маринаду на 500 г курки).

Заморозити пакети з курятиною від 30 хвилин до 1 дня. Можна готувати на наступний день або ж заморозити на термін до 3 місяців. Коли ви захочете приготувати курку, вийміть її з морозилки і покладіть на добу у холодильник. Після цього вийміть курку з маринаду, обтрусіть та готуйте будь-яким улюбленим способом.

3899
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.