Що варто приготувати на пікніку

> ЇЖА
Читать: 2 мин

©Pexels/Francesco Paggiaro

Не потрібно сумувати, що скоро настане осінь. Насолоджуйтесь останніми днями літа, виїжджайте на природу і готуйте смакоту на грилі. Ми підготували для вас кілька цікавих рецептів для барбекю.

Сьомга у фользі

©Pexels/Malidate Van

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Поперчити і посолити сьомгу. На фольгу розкласти лимон, зверху покласти рибу. Зверху стейка покласти ще шматочки лимона і гілочки розмарину або чебрецю. Загорнути рибу у фольгу і покласти на гриль. Готувати хвилин 20.

Сулугуні в лаваші

©static.1000.menu

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Сулугуні порізати кільцями. Лаваш розрізати на прямокутники. По центру лаваша викласти сир, по 2-3 кільця, посипати нарізаною зеленню. Можна додати улюблені приправи. Загорнути лаваш. Викласти на решітку і смажити хвилин 15.

Кукурудза з сиром

©hips.hearstapps.com

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Відварити кукурудзу в підсоленій воді. Початки змастити вершковим маслом, посолити, поперчити і присипати зеленню. Викласти на решітку і готувати хвилин 10. Присипати сиром.

Ці прості рецепти допоможуть вам ще раз насолодитися літніми днями.