Що варто приготувати на пікніку

> ЇЖА
Читать: 2 мин
страви на грилі

©Pexels/Francesco Paggiaro

Не потрібно сумувати, що скоро настане осінь. Насолоджуйтесь останніми днями літа, виїжджайте на природу і готуйте смакоту на грилі. Ми підготували для вас кілька цікавих рецептів для барбекю.

Сьомга у фользі

сьомга у фользі
©Pexels/Malidate Van

Інгредієнти:

  • 1 стейк сьомги (близько 450 г)
  • 1 лимон
  • сіль, перець за смаком
  • розмарин або чебрець (за бажанням)

Спосіб приготування:

Поперчити і посолити сьомгу. На фольгу розкласти лимон, зверху покласти рибу. Зверху стейка покласти ще шматочки лимона і гілочки розмарину або чебрецю. Загорнути рибу у фольгу і покласти на гриль. Готувати хвилин 20.

Сулугуні в лаваші

сулугуні в лаваші
©static.1000.menu

Інгредієнти:

  • 350 г сиру сулугуні
  • 2 великих лаваша
  • зелень (кріп і петрушка)

Спосіб приготування:

Сулугуні порізати кільцями. Лаваш розрізати на прямокутники. По центру лаваша викласти сир, по 2-3 кільця, посипати нарізаною зеленню. Можна додати улюблені приправи. Загорнути лаваш. Викласти на решітку і смажити хвилин 15.

Кукурудза з сиром

кукурудза з сиром
©hips.hearstapps.com

Інгредієнти:

  • 4 очищених кукурудзяних качани
  • 50 г розтопленого вершкового масла
  • cіль
  • свіжозмелений чорний перець
  • 80 г тертого сиру
  • свіжа зелень

Спосіб приготування:

Відварити кукурудзу в підсоленій воді. Початки змастити вершковим маслом, посолити, поперчити і присипати зеленню. Викласти на решітку і готувати хвилин 10. Присипати сиром.

Ці прості рецепти допоможуть вам ще раз насолодитися літніми днями.

 

 

 

706
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.