Що варто приготувати на пікніку
Не потрібно сумувати, що скоро настане осінь. Насолоджуйтесь останніми днями літа, виїжджайте на природу і готуйте смакоту на грилі. Ми підготували для вас кілька цікавих рецептів для барбекю.
Сьомга у фользі
Інгредієнти:
- 1 стейк сьомги (близько 450 г)
- 1 лимон
- сіль, перець за смаком
- розмарин або чебрець (за бажанням)
Спосіб приготування:
Поперчити і посолити сьомгу. На фольгу розкласти лимон, зверху покласти рибу. Зверху стейка покласти ще шматочки лимона і гілочки розмарину або чебрецю. Загорнути рибу у фольгу і покласти на гриль. Готувати хвилин 20.
Сулугуні в лаваші
Інгредієнти:
- 350 г сиру сулугуні
- 2 великих лаваша
- зелень (кріп і петрушка)
Спосіб приготування:
Сулугуні порізати кільцями. Лаваш розрізати на прямокутники. По центру лаваша викласти сир, по 2-3 кільця, посипати нарізаною зеленню. Можна додати улюблені приправи. Загорнути лаваш. Викласти на решітку і смажити хвилин 15.
Кукурудза з сиром
Інгредієнти:
- 4 очищених кукурудзяних качани
- 50 г розтопленого вершкового масла
- cіль
- свіжозмелений чорний перець
- 80 г тертого сиру
- свіжа зелень
Спосіб приготування:
Відварити кукурудзу в підсоленій воді. Початки змастити вершковим маслом, посолити, поперчити і присипати зеленню. Викласти на решітку і готувати хвилин 10. Присипати сиром.
Ці прості рецепти допоможуть вам ще раз насолодитися літніми днями.