Благодійність – must-have на всі сезони

> Красота
Читать: 3 мин

© Mary Kay

Компанія Mary Kay — це компанія, що має серце. Її серце — це щорічний глобальний благодійний проект «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ», що цього року стартував 1 травня. В Україні функціонує напрямок підтримки жінок, яких спіткала проблема раку молочної залози.

В рамках проекту українське відділення компанії Mary Kay за підтримки Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» пропонує жінкам, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози, пройти програму реабілітації за рахунок благодійних внесків Компанії. Також щорічно Компанія запускає спеціальну продукцію, частина коштів від продажу якої спрямована на програми реабілітації.

Під час програми жінки проходять комплекс відновлювальних процедур, отримують консультації провідних фахівців, спілкуються з психологами та іншими жінками, яких спіткала ця хвороба. Програма допомагає відновити не лише фізичний, а й психологічний стан. На сьогодні курс реабілітації пройшли вже понад 1300 жінок, на реабілітацію перераховано вже понад 4 мільйони гривень.

 

Благодійна продукція, яка буде творити добро і змінювати світ на краще в 2019-му році — універсальна чорна туш, яка стане в нагоді кожній жінці. Незамінний косметичний продукт для щоденного макіяжу стане прекрасним нагадуванням про підтримку і надію, які подарує його володарка тим, хто цього дійсно потребує.

З 1 травня по 29 грудня 2019 року 35 грн від продажу кожної туші «Ідеальний об’єм» Lash Love, Чорна від Mary Kay будуть перераховані на реабілітацію жінок, які перенесли операцію з видалення пухлини молочної залози. А купуючи 2 одиниці туші — в подарунок гарантовано отримаєте ексклюзивний аксесуар — компактне дзеркало з символікою благодійної програми.

Благодійна продукція у продажу з 1 травня по 31 грудня 2019-го року. Приєднуйтеся до благодійного проекту «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ». Тільки разом ми можем змінювати світ на краще!

 

 

6976
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.