Літній манікюр: 5 трендів цього року

> Краса
Читать: 2 мин
водні наклейки на нігті

Нарешті ми дочекались літа, і це означає, що настав час експериментувати з новими образами і яскравими фарбами. В місті, на курорті чи в горах літній манікюр має бути бездоганним хоча б просто для того, аби відчувати максимальну впевненість у собі. Ця підборка створена для того, щоб показати, що зараз в тренді і надихнути на оновлення власного стилю.

Зірочки!

Золоті, сріблясті, різнокольорові, на всіх пальчиках або ні, обирайте те, що більше за все пасує саме вам. З таким манікюром ви будете справжньою зірочкою.

Зірки на нігтях

Лунний манікюр.

Набрав популярності минулого року і стає ще актуальнішим зараз. Ще не спробували? Обов’язково включайте в to-do list цього літа.

лунний манікюр

Неон на коротких нігтях.

Це стовідсотковий літній хіт! Помітний і особливо звабливий. Радійте самі і даруйте радість оточуючим.

неоновий манікюр 2020

Слайдери або водні наліпки.

Безумовно нове слово в nail-дизайні. Фрукти, герої мультфільмів, букви — обирайте стікери відповідно до свого настрою.

водні наклейки на нігті

Акварельні дропси.

Так просто виконуються і так гарно виглядають!

акварельні краплі для манікюру

Якщо зробити літній манікюр немає часу або бажання, пам’ятайте, що головне — це охайні й доглянуті руки. Можна зовсім не витрачати час на фарбування нігтів, а залишити їх природніми. Найкраще виглядатимуть здорові нігті помірної довжини. Для укріплення нігтів краще за все вживати продукти, які містять кальцій. Зовнішню красу і блиск забезпечить щоденне нанесення на нігтьову пластинку і кутікулу горіхової, виноградної або розмаринової олії. Руки можна кожного дня мастити регенеруючим і зволожуючим кремом, а для шкіри з ознаками старіння застосовувати антивікові сиворотки. Догляд за собою — це завжди задоволення!

5429
5/5
0
Input correct name with min length 6 symbols
Input correct email address
Please provide a valid city.